X Wachtwoord vergeten
Theorie in drie dimensies

Het T-theorie online pakket

Het theorie-examen halen

De eerste stap naar je rijbewijs!

Tractor opleiding begint met je theorie certificaat

Om tractorchauffeur te worden of te blijven, moet de basiskwalificatie bij CCV worden behaald. Deze bestaat uit 2 examens, een theorie- en een praktijkexamen.

Voor praktijkexamens zijn er al een aantal opleiders, maar Tractor Academie is Nederlands grootste omdat wij beschikken over onafhankelijke praktijklocaties door heel Nederland. Tevens draait het bij ons om de kwaliteit en niet om de show. Waar Tractor Academie uniek mee is, is met de manier van theorie leren. Achter de schermen is al hard gewerkt om het beste E-Learning theorieprogramma te ontwikkelen. De juiste voorbereiding voor het theorie-examen dat doet u lekker thuis vanuit uw luie stoel.

Het is niet zomaar een E-Learning voor het T-rijbewijs, maar één waar over nagedacht is, waar wij op de achtergrond met u meekijken en waar we indien mogelijk kunnen bijsturen en adviseren. Met onze helpdesk die 86 uur per week geopend is, zit u nooit met vragen want onze helpdesk is er voor u. U leert de theorie op een leuke en leerzame manier en er zijn voldoende examentrainingen beschikbaar. We bereiden u goed voor zodat u het theorie- en praktijkexamen succesvol zult afsluiten.

We zijn niet voor niets Tractor Academie, bij ons telt het resultaat en daar gaan we ver voor!!!

Het theorie-examen vragen wij voor u aan op de locatie en het tijdstip wat u het beste schikt. De praktijklessen en het praktijkexamen plannen we in wanneer u geslaagd bent voor het theorie-examen. Dit kan op meer dan 20 praktijklocaties in Nederland.

Kijk bij onze contactgegevens waar we in uw buurt de examens verzorgen. Voor vragen of voor het inplannen van de opleiding of examens belt u 0499 - 490077, mailt u info@tractoracademie.nl of kijk op www.tractoracademie.nl

  • © Tractor Academie 2018